Led paneel in een opbouwframe

Een led paneel plaatsen in een opbouwframe? Ledok heeft de oplossing voor ieder kantoorgebouw. Led panelen zijn op verschillende manier op te hangen. Hoe wilt u ze aan het plafond plaatsen? Zonder systeemplafond is het alsnog mogelijk om led panelen te kiezen als verlichting in uw bedrijf.

Het is mogelijk om de led panelen op te hangen aan ophangkoorden. Deze koorden zijn goedkoop en een goede manier om de verlichting te bevestigen. Het nadeel aan deze koorden is dat deze altijd zichtbaar zijn, niet iedereen vindt dit een mooie oplossing voor aan het plafond. Een andere oplossing is een opbouwframe. Deze zijn ook scherp geprijsd en zorgen voor een prachtige afwerking aan het plafond.

Opbouwframe voor led panelen

Het opbouwframe wordt direct aan het plafond bevestigd. Hiervoor hoeft u het plafond niet te beschadigen. Het frame wordt direct tegen het plafond geplaatst. Het opbouwframe kan ook eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. Dankzij het opbouwframe zorgt het led paneel voor een moderne look in uw kantoor. Professionele verlichting voor aan plafonds en muren.

Bovenop het led paneel kunt u de driver plaatsen. Het frame heeft een hoogte van 50 mm. Bestelt u een opbouwframe, dan is deze toepasbaar voor led panelen van verschillende afmetingen:

  1. Led panelen 60 x 60

  2. Led panelen 30 x120

  3. Led panelen 60 x 120

Led paneel toebehoren

Naast een opbouwframe vindt u bij Ledok meerdere toebehoren voor led panelen. Naast het frame hebben we ophangkoorden verkrijgbaar. De led paneel dimmer kan worden gebruikt voor alle panelen met led verlichting. De dimmer wordt geleverd met afstandsbediening. Het licht bedienen wordt zo ontzettend eenvoudig. Kies de juiste driver voor het verlichtingspaneel.

De voordelen van led verlichting

Kiest u voor led verlichting, dan profiteert u van verschillende voordelen. Het is een energiezuinige oplossing voor verlichting in uw bedrijf. Bespaar energie! Het schoonmaken van het paneel is ontzettend eenvoudig, het paneel is plat en daarom haalt u er zo een doekje overheen. Een ander groot voordeel is de lange levensduur van de verlichtingselementen. U heeft tot wel 20 jaar plezier van uw nieuwe aankoop.

Plaats de led verlichting in een opbouwframe en uw kantoorruimte is enorm opgeknapt. Het oogt strak en u bespaart op de energierekening. Twee vliegen in één klap!

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over onze led panelen of de opbouw mogelijkheden? Stel de vraag via ons contactformulier. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.