Led panelen voor systeemplafonds

Led panelen voor op kantoor

Bij Ledok vindt u led panelen voor systeemplafonds in verschillende afmetingen. Op zoek naar led panelen voor uw bedrijf? Bij ons vindt u zeker modellen die passen in uw kantoor. Veel kantoorruimtes zijn voorzien van TL-verlichting. De TL buizen flikkeren regelmatig en het ziet er niet mooi uit. Vervang deze lampen met onze led panelen. Deze passen precies in een systeemplafond. Het vervangen van de verlichting is een eitje.

Led panelen in verschillende formaten

We bieden led panelen aan in verschillende afmetingen. Voor ieder systeemplafond hebben we een oplossing in het assortiment. Uit welke formaten kunt u kiezen?

  1. Led paneel 60 x 60

  2. Led paneel 30 x 120

  3. Led paneel 60 x 120

Naast de verschillende afmetingen hebben we ook diverse tinten in het aanbod. Kies uit warm wit, helder wit of koud wit. De tinten brengen een andere sfeer in de kantoor- of bedrijfsruimte. Vul uw bestelling aan met led paneel toebehoren. Van ophangkoorden tot een opbouwframe en een dimmer voor de verlichting.

De voordelen van led panelen

Verlichting van led panelen komt met meerdere voordelen:

  • Energiebesparing

  • Eenvoudig schoonmaken

  • Lange levensduur

Energiebesparing van een led paneel

Led panelen voor systeemplafonds verbruiken minder energie dan TL armaturen. Panelen met led verlichting van 60 x 60 cm verbruiken maar 38 watt. Dit is een besparing van 50% in vergelijking met de TL armatuur.

Eenvoudig schoon te maken

Het schoonmaken is heel eenvoudig. U heeft geen zin om op een vies kantoor te werken. De roosters in een TL armatuur worden ontzettend snel vies, ook is dit moeilijk schoon te maken. Een led paneel is helemaal plat, zoals het systeemplafond zelf ook is. Het schoonmaken betreft enkel het afnemen met een doekje. Dit is ook voor de schoonmaker van het pand heel erg fijn!

Lange levensduur

Een led paneel brandt tot wel 40.000 uur lang. Dit komt bij werkdagen van 8 uur neer op 5000 dagen. Bij TL-verlichting is dit zeker niet het geval. Deze moet u regelmatig vervangen omdat ze snel kapot gaan. Led panelen vervangt u eens in de 20 jaar, een ontzettend duurzaam alternatief. De panelen zijn betaalbaar, gaan lang mee en u bespaart op de energierekening.

Contact opnemen over de led panelen voor systeemplafonds?

Nog vragen over de led verlichting? Laat het ons weten! Vul het contactformulier in op de website. U laat uw vraag of opmerking achter en we geven u zo spoedig mogelijk antwoord.